Ursäkta röran, jag bygger om!

Dela inlägg:

Inte nog med att jag bytt e-postklient (på prov ska tilläggas), nu ska jag bygga om lite på sidan lite också så det kan bli lite rörigt en tid framöver.

Anledningen till all denna kommers är bl a Googles nya sökmotorkriterier där de kräver SSL-certifikat och en säker webbplats för att skicka min sida högt upp i sökresultaten. Det är ju en bra sak i förlängningen men ett elände att hålla på med ”bakom kulisserna” så att säga.

Själva sidan i sig kommer se likadan ut även i fortsättningen, och bloggsektionen kommer fortsättningsvis också vara ett enda sjok istället för en bloggbaserad startsida som tidigare.

Övrig info kommer som vanligt att hittas under menyer men jag ska försöka fokusera ännu mera på min kärnverksamhet så det kan komma att bli lite annorlunda i slutänden.

Nå, ni är i alla fall hemskt välkomna att fortsätta följa mig, och prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev också! Jag är som ni vet inte särskilt energisk när det gäller inlägg så ni kommer knappast bli mailbombade, däremot upplysta om när någonting nytt av värde händer.

Tack!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.