Reviderad version av 113 dagar på flykt nu i bokhandlar

Dela inlägg:

Nu har jag äntligen fått information från förlaget att den reviderade versionen av 113 dagar på flykt är aktiv i samtliga bokhandlar.

Den tidigare versionen hade inga bilder i inlagan men nu ska den alltså vara komplett med bilder och bildtexter och allt.

Vill du köpa den så finns den som e-pub hos alla bokhandlar såsom bokus, storytel, adlibris, bookbeat, etc.

113 dagar på flykt är en biografiktion om paret Jim och Elisabeth som fastnar i den australiensiska tullen med ökensand och blir arresterade

men lyckas rymma och ta sig till Asien där en flykt undan olika diffusa säkerhetstjänster hela tiden liger i bakhasorna.

boken bygger på de anteckningar och bilder Jim postade på sitt Instagreamkonto under resans gång och är fyllda av spänning och mystik med ett oväntat slut som lämnar läsaren med en stark känsla av att ta vara på livet medan det är.

Den skiljer sig ganska mycket fårn det jag normalt brukar skriva då det inte är en regelrätt skräckhistoria men den är en av de roligaste små projekten jag gjort och en bok jag tycker väldigt mycket om.

Den fysiska utgåvan sålde slut två gånger och finns inte längre att köpa, så när Saga förlag hörde av sig och ville ge ut den som e-bok så tackade jag naturligtvis ja.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.