Ny e-postklient för prenumerationer på inlägg

Dela inlägg:

Det här med hemsida kräver ju en del administration bakom kulisserna så att säga. Därför har jag har precis skaffat en ny e-postklient för prenumeration på mina inlägg.

Mailchimp är det som står för den servicen och tanken är att det ska bli lättare att hantera mina nyhetsbrev (de få jag skickar) och även administrationen av kontakter.

Som vidare info så kan det vara bra att veta för dig som reda prenumererar p åmina inlägg, eller som registrerat dig men ännu inte godkänt prenumerationen, att det kan hända att ett nytt bekräftelsemail kan komma att skickas ut.

Om du vill fortsätta prenumerera på mina inlägg (och det vill du ju) så behöver du alltså kanske godkänna registreringen igen.

Om du däremot inte får några nyhetsbrev längre (vilket ju inte är så lätt veta eftersom jag knappast bombar med dem) så får du väldigt gärna registrera dig igen, eller höra av dig till mig så lägger jag till dig i min maillista.

Du som ännu inte prenumererar på mina inlägg (och det är ju dumt) men läser detta får också såklart väldigt gärna registrera dig för mina nyhetsbrev.

Du hittar länken längre ned på sidan och efter registrering behöver du godkänna genom att bekräfta emailet du får.

Tack på förhand!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.