Jag vet – jag är kass

Dela inlägg:

Vid nyår lovade jag mig själv att jag skulle börja blogga lite mer regelbundet här om stort och smått, mitt skrivande och annat roligt. Jag har inte skrivit ett skvatt sedan början av juni inser jag nu. Jag vet – jag är kass. Men som en del av er vet så har det hänt en del saker sedan dess.

I början av maj slutade jag nämligen glida omkring på egna sparpengar och lite frilansuppdrag till och från och hoppade istället på en heltidstjänst hos en musikdistributör.

Nog visste jag att en heltid skulle bromsa in aktiviteten vad gäller författarverksamheten, men pengarna måste in och det var dags att göra ett seriöst ryck i den ”verkliga” världen igen. Jag hade också hunnit lägga en ganska stadig grund vad gäller författandet så utgångsläget var avsevärt mycket bättre än förra gången jag jobbade heltid.

Och även om ni inte hört så mycket av mig på senaste tiden så händer det grejer i kulisserna.

Jag har fått besked från Saga Egmont att baksidestexten till e-boksversionen av 113 dagar på flykt är klar och att min förläggare ska jaga på förlaget om släpp. Hur det blir med den saken får jag återkomma till – saker och ting kan ändå ta för evigt i förlagsvärlden så det lär nog dröja en stund till innan e-boken släpps.

Vad gäller mitt övriga skrivande så är jag snart klar med redigeringen av De vattendöda – min egen zombietolkning i romanform.

I övrigt lovar jag att jag ska försöka uppdatera lite oftare här igen. Det där med en gång i veckan kanske inte håller, men en gång i månaden i alla fall. Det borde jag ju fixa.

Ska vi säga så?

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.