Andra upplagan av 113 dagar på flykt släpps på tisdag

Dela inlägg:

Tryckeriet har aviserat leveransen av andra upplagan av 113 dagar på flykt. Den kommer att levereras tisdag den 28 augusti och släpps samma dag.

Förhandsbeställningarna har redan reserverat halva upplagan och överstigit förväntningarna rejält. Samma beställningsförfarande som tidigare kommer att tillämpas även denna gång, vilket innebär Swishbeställning och i mån av önskemål banköverföring.

Upplagan är begränsad även denna gång och inget tilltryck är planerat. Högst troligen blir det en e-boksversion som får ersätta den tryckta utgåvan så vill du ha en fysisk bok i handen ska du köpa den medan den finns i lager.

För att beställa gäller samma sak som tidigare: Swisha 47 kr (29 kr + 18 kr i porto) till 073 905 33 80 och ange ditt namn och din adress för att reservera boken. Boken skickas till dig så fort den anländer från tryckeriet.

Notera: Detta är en gammal artikel, aktuella priser finns i Boomshop

Vänligen observera att alla reservationer garanteras i första hand genom betalning.

Färdiga betalningar går före köpelöfte på grund av den begränsade upplagan!

Dela inlägg:

2 kommentarer

Lägg till din

Har precis läst 113 dagar på flykt. När jag först fick boken tänkte jag, Åh vilket bra format, den får plats i handväskan! Sedan började jag läsa, och kunde inte sluta. Bilder och känslor avlöste varandra i mitt huvud, och när jag läst klart boken, kände jag att jag önskade att anteckningarna varit fler och längre. Men jag kände också något annat som jag inte kan påminna mig att jag känt tidigare, nämligen, jag hade en känsla av att vilja läsa om det här om och om igen! Så den hamnar nog i handväskan i alla fall! Nu över till ”Udda fåglar”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.