Vattendöda, motschyklar och pumpor

Dela inlägg:

Jag ber om ursäkt för att jag varit oerhört frånvarande här på senaste tiden, särskilt nu under Halloween som ju borde vara min som skräckförfattare största högtid på året (det där blev en väldigt krånglig mening va?)

Nå, det beror egentligen endast på en sak. Okej, två saker.

Dels är jag klar med manuset till De vattendöda och det befinner sig nu hos testläsare, så jag sitter mest och väntar och biter på naglarna (bildligt alltså, jag slutade bita på naglarna i tonåren – Herregud vad jag krånglar till den här texten!) och väntar på utlåtande.
Så skrivmässigt är det en liten arbetspaus och förhoppningsvis är det bara några små tweeks som behövs för att jag ska kunna skicka iväg manuset till förlag sen.

Nästa manus på tur är ytterligare en dust med Slussvaktaren – mitt allra första skräckmanus som jag fortfarande inte riktigt kan släppa taget om.

Anledning nummer två är såklart motschykeln (eller motorcykeln som det heter på riktig svenska.)

Jag har bokstavligen lusläst varenda blocketannons i segmentet touring/offroad/adventure-hojar i flera veckor nu.

Förvisso tycker jag väldigt mycket om Enok (min nuvarande tvåhjuliga partner – ja, jag måste döpa allt) men tyvärr har han lite för svårt att skjutsa både mig och sambon samtidigt med packning, och eftersom vi planerar en längre motschykeltur genom förhoppningsvis Europa om Coronan går och lägger sig nångång eller i alla fall Sverige/Norden nästa år så måste jag ha något större och starkare (den här superkrångliga mastodontmeningen skulle aldrig släppas igenom en lektörshjärna!)

Nå, på hösten är det prisläge och jag brottas med att lägga en svinstor sparpeng på en ny fetinghoj eller fega med en bättre begagnad.

Och allt det här sammantaget har tagit upp i stort sett 100% av min tid på sistone.

Det är inte rätt mot er, men så är det. Jag ska försöka skärpa mig och visa mig mer här i fortsättningen.

Glad Halloween (i efterskott kanske) på er alla i alla fall!

Dela inlägg:

2 kommentarer

Lägg till din

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.