Tvåradersskräcknoveller, kan det vara något?

Dela inlägg:

URSPRUNGLIGEN POSTAT 08.08.2014 11:44

Som bekant brukar jag ju som förströelse mellan skrivpassen ägna mig åt att surfa runt på den briljanta sidan StumbleUpon vilken är en sofistikerad slumpgenerator och hittade där den eminenta idén med tvåradersskräcknoveller.

Och en dag när jag som vanligt satt och stirrade på datorskärmen snubblade jag över en sida som presenterade det fullkomligt fantastiska konceptet tvåradersskräcknoveller.

Det hela låter såklart lite märkligt, för att inte säga omöjligt. För hur får man egentligen till en skräcknovell på två rader?

Ja, man kan ju till exempel göra som en av bidragarna justAnotherMuffledVo på Reddits sida där de efterfrågade läsarnas egna tvåradersalster.

Fritt översatt lyder den:

”Jag började stoppa om honom och han sade, ”Pappa, titta under min säng så att det inte ligger något monster där”. Jag böjde mig ner och såg honom, en annan honom, under sängen, stirrandes på mig, skakande och viskandes, ”Pappa, det är någon ovanpå min säng”.

Creepy… 🙂

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.