SAGA Egmont förlag ger ut 113 dagar på flykt

Dela inlägg:

Nu är det klart! SAGA Egmont förlag kommer att ge ut 113 dagar på flykt som e-bok! Det blir då min första bok som blir utgiven ut på etablerat förlag.

Dagarna kring jul blev jag kontaktad av Sofia Stenson på SAGA förlag via LinkedIn. Hon frågade om hon kunde få kika på manuset till 113 dagar på flykt för en eventuell e-boksutgivning, om det fanns möjlighet till detta.

Som oberoende utgivare på eget förlag hittills blev jag såklart superglad att höra att ett stort etablerat förlag var intresserade av att ge ut min lilla biografiktion.

Och det därtill på deras initiativ!

Jag skickade henne manuset någon dag innan julafton och igår fick jag beskedet: ”Vi på SAGA vill gärna ge ut 113 dagar på flykt som e-bok”.

En mycket trevlig julklapp i efterskott måste jag ju säga!

Avtalet är nu påskrivet och skickat.

Det betyder med andra ord att jag inom kort faktiskt kan kalla mig författare på riktigt!

Saga Egmont förlag är ett imprint av Lindhardt og Ringhof – Danmarks näst största förlag och ledande på den digitala förlagsmarknaden. I deras backkatalog ingår bland annat författare som Agatha Christie, Edgar Allan Poe, Mark Twain, Karin Boye, Mary Stewart och en mängd andra.
Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.