Releasen av sista delen i följetongen 12 månader framflyttad

Dela inlägg:

Jag måste erkänna det – deadline dödade mig. Releasen av sista delen i följetongen 12 månader tvingas flyttas fram. Nytt releasedatum väntas bli inom några dagar.

De senaste dagarna har väldigt hektiska. Inte bara med skrivandet, utan även med de ”världsliga sakerna” som Karlsson på taket skulle ha sagt (även om han har extremt lite att göra med den skräckhistoria som utgör 12 Månader | 12 Delar).

Allt är färdigskrivet

Det positiva är att hela sista delen är färdigskriven, från början till slut, och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet.

Men för att det ska bli så bra som möjligt så är det ett nödvändigt ont att gå igenom hela delen och korrigera de små detaljerna, eventuella stavfel och andra skavanker innan jag kan släppa den offentligt för er att läsa den spännande upplösningen!

Särskilt viktigt är det förstås att alla bitar sitter där de ska, och att alla detaljer är korrekta när det faktiskt är den allra sista delen av en e-följetong som pågått i nästan ett helt år utan avbrott.

Ni fantastiska läsare!

Jag vill också ta tillfället i akt att tacka det varmaste för er som velat läsa och hängt med under hela tiden. Ert stöd och era fina ord då och då när ni läst delarna, både i mina sociala kanaler men även IRL har betytt väldigt mycket för mig och den här e-följetongen. Tack!

Från början var det ju tänkt att hela serien skulle samlas ihop till en bok och släppas under min egna förlagsetikett som roman.

Men efter så mycket beröm och så fina läsarsiffror (i genomsnitt har 30–40 stycken/del läst under året som gått, med en totalsiffra på över 300 läsare!) så har jag beslutat att finslipa manuset ytterligare de närmsta månaderna och sedan skicka det till utvalda förlag för traditionell utgivning.

Jag hoppas såklart att något av dem nappar och vill hjälpa mig att berätta historien om Steffe och Sara för fler än de jag kan nå med lilla Boomslang förlag.

Maxat sidantal i sista delen

En annan sak är att jag ju har hållit varje del omkring 30 sidor. Den näst sista delen kröp upp till nästan 50 sidor, och den här avslutande delen blev ännu längre än så. Och det är också därför det tagit lite längre tid att gå igenom den än jag hade hoppats.

I det slutgiltiga romanmanuset jag skickar in till förlag kommer jag att dela upp den till två delar, så att det totalt blir 13 kapitel.

Men ni får ta en rejäl timeout hemma i soffan och stänga ute världen lite längre än vanligt denna gång för att ta er igenom hela 87 sidor!

Å andra sidan så vågar jag nog lova att det är tillräckligt bra för att ni ska glömma bort hur många sidor det är!

Men nu ska jag fortsätta slutredigeringen så att jag blir klar någon gång!

Här ovan ser ni hur som helst omslaget till den allra sista delen i följetongen 12 MÅNADER | 12 DELAR.

Och som alltid är det med reservation för sista-minuten-ändringar.

Jag räknar med att kunna släppa den här sista delen någon gång under helgen som kommer snart.

Tack så länge!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.