Nytt år = ny hemsidedesign

Dela inlägg:

Trender kommer och går, smaken förändras, behov skiftar, funktionalitet behöver anpassas. Det finns många skäl till varför man gör om designen på sin webbplats.

För mig har det nästan blivit tradition att byta tema på hemsidan vid varje årsskifte. Kanske för att jag aldrig riktigt hittat helt rätt. Men mestadels för att behoven av vad jag vill att hemsidan som mitt fönster ut mot världen, och er, ska göra och vara.

Och med statistikens hjälp har jag under året som gått tvingats inse att när ni besöker min hemsida för att läsa texter, få information eller läsa mina inlägg så använder ni nästan alltid era mobiltelefoner.

Det är inte min egen favoritenhet när jag läser exempelvis bloggar eller tidningar på nätet. Helt enkelt därför att jag tycker att hela upplevelsen blir snyggare och mer överskådlig på en stor datorskärm. Men vem använder desktop idag liksom?

Nå, jag har i alla fall insett att mina inlägg med min förra designmall inte alls blev som jag ville när de lästes på mobiltelefoner. Bilderna gjordes automatiskt kvadratiska lite random sådär och tappade med det en massa viktig bildinformation på sidorna och texterna gick inte att göra indrag på som jag vill.

Så nu var det dags för ny hemsidedesign igen! Och denna gång tror jag att jag har hittat rätt (ha, eller hur!).

Ni som varit här tidigare har säkert redan sett det. Men för er alla nya så kan jag berätta att det är mycket mer anpassat för alla sorters enheter; desktop, laptop, surfplattor och mobiltelefoner.

Så fortsätt ni att läsa på mobilen. Jag har säkrat upp nu!

Som vanligt så kommer sidan dras med lite småfel och därför eftersläntrande justeringar så det är inte omöjligt att det dyker upp en del märkliga saker här och där.

Så också som vanligt: är det något som ser riktigt galet ut så hojta gärna till, antingen på mail eller messenger via min Facebooksida (som du för övrigt gärna också får följa) eller genom mitt Instagram (som du också gärna får följa) eller på Twitter (som du.. ja, ni hajar.)

Vi hörs vidare! Hoppas ni gillar den nya designen! 🙂

Dela inlägg:

3 kommentarer

Lägg till din

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.