Här är det nya utseendet på bloggen!

Dela inlägg:

Mera tidning och flera inlägg. Så kan man sammanfatta nysatsningen här på bloggen under 2019.

Då är äntligen det nya utseendet på bloggen klart! Några korrigeringar återstår som alltid med ett nytt wordpresstema börjar användas och jag kommer att korrigera de eventuella designfel som finns den närmsta tiden. Med andra ord är det lite av ”Ursäkta röran, vi bygger om” en liten tid framöver, men det mesta ska funka som det ska.

 

webbplats, skärmklipp

 

Som ni ser så är det nya utseendet mer anpassat för blogginlägg. Det har fått ett mer magasin/tidningsaktigt utförande som förhoppningsvis ska göra det enklare att hitta och väcka intresse för de blogginlägg som finns att läsa här.

Olika ämnen och kontinuitet

Innehållsmässigt kommer det röra sig om blandade ämnen som tidigare, men kanske lite mer definierat än förut. Återkommande inlägg kommer att vara krönikor, nöjesartiklar, eventuellt recensioner och då och då en och annan kommentar på samhällsfrågor och -fenomen.

Och självklart även nyheter och information om mitt skönlitterära författande.

Riktmärket är at publicera minst ett nytt inlägg varje vecka i snitt, men det kan komma att skilja sig lite från vecka till vecka.

 

 

Hoppas på fler prenumeranter

Vill du prenumerera (vilket du gärna får göra) på inläggen så kan du fylla i formuläret som finns vid sidan om blogginläggen. Du kommer få bekräfta din prenumeration via ett mail, sedan får du automatiskt mailavisering när ett nytt inlägg är publicerat.

Vill du säga upp din prenumeration gör du det med ett enkelt klick i mailet, och fungerar inte det va någon anledning så hör du bara av dig till mig så tar jag bort dig från maillistan.

Nästa ”riktiga” inlägg är på gång, så häng på nu vettja!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.