Fel slut slank med i DÄR ONDSKA BOR

Dela inlägg:

Har du redan hunnit läsa den senaste delen i e-följetongen 12 månader? Här kommer en ödmjuk uppmaning till dig som redan hunnit läsa del 11 DÄR ONDSKA BOR.

Har du läst DÄR ONDSKA BOR antingen under gårdagen den 1 oktober eller någon gång innan ca KL 15.00 idag den 2 oktober så har du dessvärre fått en annan bild av slutet än vad som var tänkt. Fel version blev nämligen publicerad, upptäckte jag idag.

Därför får du väldigt gärna läsa igenom den sista scenen (den löper fr o m sid 45 och till slutet) så att du får en korrekt bild av situationen inför nästa månads sista del.

Som jag tidigare berättat så skrivs ju hela den här serien löpande efterhand, och ibland blir det fel. Dock är det faktiskt första gången det blir fel under hela seriens gång!

Det är lite nervöst nu när säcken ska knytas ihop

Den felaktiga scenen, som nu är rätt, är till råga på allt en ganska viktig scen för den fortsatta historien, så jag hoppas att du som redan läst del 11 orkar ta dig tiden att läsa om den.

Du som läst den föregående versionen har antagligen bilden av Steffe och Björn som står i gläntan framför Stocka gård, handklovade och omringade av tre poliser och kriminalinspektör Rolf Bengtsson.

Det stämmer alltså inte.

Den nya versionen kan du läsa här: https://indd.adobe.com/view/68f69918-94a1-4919-b1e7-4a6dde0ba4c7

Eller genom att klicka på bilden nedan.

Och det är alltså den sista scenen som är omskriven, fr o m sid 45.

Jag ber om överseende med detta fasansfullt oproffsiga klanteri, och hoppas ni hänger på nästa månad också när hela storyn ska avslutas!

Tack för supporten!

(P.S. Den som kan uppfinna en Dubbelkollare får gärna sälja den till mig. D.S.)

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.