En stycke tomte i julklapp

Dela inlägg:

Snart är det jul igen och alla kan vi behöva en liten break från allt sötsliskigt julmys och godhetsknarkande såhär kring dopparedan. Så därför bjuder jag på en julklapp i form av en återpublicering av En stycke tomte, den första delen av den populära e-följetongen 12 månader som släpptes under ett år 2017–2018.

12 månader skrevs under ett år med start den 1 december 2017 och löpte sedan som e-följetong under ett helt år. 12 månader/12 delar vilka tillsammans berättade den tragiska historien om Steffe och Sara och deras dotter Hanna som natten till julafton… Eller vänta, det ska jag ju inte berätta här.

Första delen är som sagt bara en bråkdel av hela historien, men då den så att säga knyter ihop säcken som ett första kapitel på ett bra sätt så går den alldeles utmärkt att läsa som en fristående historia.

Förutom att den i slutet låter läsaren ana att det är så mycket mer som ännu inte berättats efter att föräldrarna öppnat sin ”julklapp”.

12 månader ska under 2021 sammanställas till en roman och skickas in till förlag, så man kan kanske säga att denna första del också är lite av en försmak av boken.

Om den blir antagen eller inte återstår naturligtvis att se, men som vanligt gäller att om inget större etablerat förlag förstår sitt eget bästa så kommer den i sinom tid släppas på Boomslang förlag.

Den som lever får se.

Jag vet i alla fall några som inte gör det.

Läs EN STYCKE TOMTE här!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.