2019 – mycket manusarbete och nytt utseende på bloggen

Dela inlägg:

Okej, ett nytt år har precis börjat rulla ut och jag tänkte bara lite kort redogöra för vad jag pysslar med på författarfronten. Manusarbete och nytt utseende på bloggen bland annat är vad som står på tur härnäst.

Förra året skrev jag klart romanen De vattendöda. Den ska ligga på vänt ett tag och mogna lite innan jag tar tag i redigeringen.

Under tiden gör jag den sista omskrivningen av romanen Slussvaktaren – ett manus som legat på bordet sedan 2014 (!) blivit refuserat och omskrivet en gång tidigare.

Jag var nära att lägga ner den boken helt, men har efter närmare funderingar beslutat mig för att ändå ge den en chans till.

Vidare är e-följetången 12 månader därnäst i pipeline för sammanställning till ett komplett romanmanus för utskick till förlag.

När dessa projekt är klara vilket jag räknar med inte tar alltför lång tid så har jag bestämt mig för att en gång för alla ta tag i manuset till Lykantropen.

Sedan kommer det eventuellt att ges ut några utvalda noveller från Udda fåglar ur skrivbordslådan som e-pub.

Hur som helst så finns det alltså saker att göra.

Någon ny utgivning är inte planerad inom den närmsta tiden, men om Slussvaktaren blir refuserad av de större etablerade förlagen även denna gång så ges den med all sannolikhet ut på Boomslang förlag någon gång under året här.

Nytt utseende på bloggen och flera inlägg

På övriga fronter kommer jag att fortsätta att bygga mitt varumärke som författare. Mycket med hjälp av bloggen som under veckan som kommer får ett helt nytt utseende. Det kommer att vara mer anpassat för en levande blogg än den är idag. Planen är att publicera minst ett blogginlägg per vecka under detta år.

Innehållsmässigt blir det högt och lågt precis som vanligt. Ibland nöje, någon konsertrecension, krönikor om i stort sett vad som helst, nyheter och information kring mitt skrivande och ibland en kommentar på något samhällsfenomen eller annat allmängiltigt som jag finner intressant eller viktigt att kommentera.

Förhoppningsvis blir det ett blandat innehåll som passar en stor skara och som med ett nytt utseende också blir mer lättillgängligt.

Ett av målen med bloggen är också att värva fler prenumeranter och uppmuntra delning.

Jag hoppas ni tycker det är lika spännande som jag med ett färskt nytt år!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.