113 dagar på flykt till provtryck

Dela inlägg:

Tryckfiler till 113 dagar på flykt är klara och sända till provtryck. Boken, eller ”biografiktionen”, är en mystisk och spännande reseberättelse som lämnar utrymme för läsarens egna tolkningar.

Tre olika idéer bollades och det vinnande bokomslaget fick den täta vietnamesiska djungeln som bakgrund.

På omslagsbilden återfinns en bild från en flygplats samt häktet i Darwin som genom sin gråtonade färg får representera tiden innan gripandet, samt två polaroidbilder av ”Jim” och ”Elisabeth” som jag kallar oss i boken.

Omslaget har tagits fram med den självbiografiska aspekten i tanken.

Inlagan innehåller 18 dagboksanteckningar från gripandet i Darwin till frikännandet på Tioman i Malaysia, alla illustrerade med en varsin tillhörande svartvit bild.

Provtrycket beräknas levereras i början av nästa vecka.

Släpps i liten begränsad upplaga

Boken är en så kallad miniatyr, eller litteratur i fickformat med måttet 105 mm x 148 mm, ungefär lika stor som ett normalt svenskt pass.

Den kommer att släppas i en liten begränsad upplaga i tryckt form och säljas direkt i BoomShop och av mig, men även som e-bok vilken kommer att distribueras i samtliga nätbokhandlar som Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, CDON med flera.

Upplagans totalantal kommer att bestämmas efter att offert inhämtats från tryckeriet.

Det kommer även finnas möjlighet att förhandsboka.

Det är ett spännande format att blanda biografi och fiktion och den är väldigt olik mot det jag normalt skriver. Jag hoppas att den får ett hem hos några av er!

Dela inlägg:

2 kommentarer

Lägg till din

Hej!

Vad kul att du vill förhandsboka!

Jag noterar det och kontaktar dig så fort jag har dem i lager. Leverans av provtrycket beräknas komma i början av nästa vecka, om det är godkänt tar det ytterligare ca två veckor för tryckeriet att producera och skicka dem till mig. Specifikt releasedatum kommer inom kort.

😊👍 / Jimmie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.