113 dagar på flykt nu åter som tryckt bok!

Dela inlägg:

Biografiktionen 113 dagar på flykt släpptes första gången 2018 som en kul grej efter en långresa. Boken släptes kort därefter i tryckt form i ett litet annorlunda miniformat i begränsad upplaga och sålde slut på några dagar. Andra tryckningen sålde också den slut på bara ett par veckor. Ett år senare släpptes den som e-bok på Saga förlag. Men nu finns den återigen i tryckt form!

113 dagar på flykt är en vad som kallas ”biografiktion”, d v s en dramatiserad biografi inspirerad av verkliga händelser och bygger på de anteckningar och inlägg som publicerades på Instagram under en långresa. Personerna i boken gestaltas av mig och min sambo men har i boken fått andra namn.

Slutsåld på några dagar

Tanken var att endast släppa den i begränsad upplaga för att räcka till dem som följt oss under vår halvår långa resa i Oceanien och Asien i Facebookgruppen På drift. Men då den första upplagan sålde slut bara på några dagar, varav många ex gick till den stora allmänheten så gjordes ytterligare en upplaga. Vilken också den sålde slut på ett par veckor.

Boomslang förlag hade bestämt sig för att stoppa där. Tanken med limiterad upplaga är just att den ska vara limiterad, och det är lite kul så.

Förlag hörde av sig

Dessutom hörde Saga förlag av sig ett halvår senare och ville släppa den som e-bok. Och det var ju självklart.

Vad som inte är lika självklart är just e-böcker. De säljer helt enkelt inte särskilt bra.

Och folk i allmänhet har fortsatt att fråga efter 113 dagar på flykt i tryckt form. Därför är den nu upplagd som POD via Publit som en del av Boomslang förlags och min backkatalog.

Annorlunda och spännande

Den finns tillgänglig hos samtliga näthandlar (Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln) men även i min webshop.

Jag rekommenderar dig som ännu inte läst den att läsa den. Det är en kul och annorlunda liten resehistoria, en spännande berättelse om två resenärer som på grund av ett par små sketna påsar ökensand från Australien tvingas fly från diverse underrättelsetjänster i månader.

Deras slutliga öde är också det…. Nej, vänta förresten.

Det tänker jag ju såklart inte avslöja!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.