113 dagar på flykt klar för tryck – förhandsbeställning öppen!

Dela inlägg:

Nu är boken 113 dagar på flykt är äntligen klar för tryck!

bokomslag 113 dagar på flykt av Jimmie L Olsson

Utförande

Boken är på 59 sidor och släpps i ett trevligt litet fickformat på 105 x 148 mm. Den innehåller förutom berättelsen även bilder till varje kapitel och en sektion i mitten med utvalda bilder från själva flykten, samt ett Förord och ett Slutord.

Pris

Priset landar på 29 kr för den tryckta upplagan. Om det blir E-pub är ej bestämt ännu.

Förhandsbeställning

Vill du förhandsbeställa boken går det bra att göra det via Swish i BoomShop för 29 kr. Postnords porto på 18 kr tillkommer.

Reservationsexemplar

Vill du reservera ett exemplar för avhämtning eller annan fysisk överlämning så går det bra att swisha din betalning och ange ditt namn i meddelandefältet för att vara säker på att få ditt ex. På grund av begränsat antal inför releasen kan jag tyvärr inte lägga undan exemplar innan de är betalda. Du kan reservera ditt ex genom att swisha mig direkt, se info i BoomShop.

Begränsat antal av förstatryckningen

Den första upplagan trycks i begränsade 50 ex till att börja med. Säljer den slut kan ett nytryck eventuellt bli av, men det är inte bestämt i dagsläget så passa på att säkra ditt tryckta ex nu!

Officiellt releasedatum

Det officiella releasedatumet är satt till vecka 28 (9–15 juli), men kan komma att släppas tidigare eller senare beroende på trycktid. Alla förhandsbeställningar skickas ut samma dag som boken kommer från tryckeriet.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.